BildearkivForsideKontaktSitemapEngelskNorsk
NCE-SE.NO > Nyheter > NCE SE lever videre under Kongsberg Innovasjon

Nyheter

NCE SE lever videre under Kongsberg Innovasjon

NCE Systems Engineering (NCE SE) blir nå en del av Kongsberg Innovasjons virksomhet, og arbeidet med å styrke klyngen videreføres med omstilling i næringslivet som hovedoppdrag.

NCE SE og KI

Kongsberg Innovasjon har gått inn på eiersiden av NCE SE, og klyngeprosjektet videreføres nå med Kongsberg Innovasjon i spissen. Kongsberg Innovasjon har tidligere fokusert på å bistå teknologibaserte oppstartsselskaper, men vil nå også fokusere på vekst og utvikling for klyngen for å øke innovasjons- og omstillingstakten i næringslivet som sådan.

Det nye fokuset betyr at Kongsberg Innovasjon nå skal bidra til raskere innovasjon, økt vekst og utvikling for både nye og etablerte teknologibedrifter på Kongsberg, i Norge og verden. Virksomhetsområdene vil i så måte være todelt – nye teknologibedrifter og allerede etablerte teknologibedrifter. Innen sistnevnte kommer NCE SE inn og vil arbeid med satsningen Klyngene som Omstillingsmotor (KOM).

– Det er veldig spennende tider. Både styret og våre eiere har besluttet at vi skal ta en bredere rolle. Vi ser frem til å jobbe videre med både nye og allerede etablerte teknologibedrifter for å skape raskere innovasjon, bærekraftig vekst og utvikling, forteller Svein-Olav Torø, daglig leder i Kongsberg Innovasjon.

I Kongsberg Teknologipark skapes det nå et helt nytt innovasjonsmiljø som skal huse både oppstartsselskaper, gründere, akademia samt etablert industri og klyngen.

– Det at NCE SE blir en del av Kongsberg Innovasjon gleder meg. Vi skal nå jobbe sammen for å fremme klyngen og bygge videre på arbeidet som er blitt gjort de siste 10 årene.

 

 


 Utskriftsvennlig versjon
Skrevet 15.11.16