Ukeskurs i Systems Engineering og Subsea
Skrevet 03.08.15Høgskolen i Buskerud og Vestfold tilbyr ukeskurs i Systems Engineering og Subsea. – Ukeskursene gir ansatte i industrien mulighet til å høyne kompetansen ved siden av jobben, sier Silja Sverreson Gulbrandsen ved Norsk Institutt for Systems Engineering.

De første ukeskursene i Systems Engineering starter allerede 31. august, med nye muligheter 21. september. Subseakursene starter 5. oktober og 2. november. Sverreson Gulbrandsen håper mange fra Kongsbergindustrien ser muligheten for faglig påfyll, og melder seg på ukeskursene.

Jobb smartere og bli mer effektiv
– Våre fag fokuserer på prinsipper og prosesser for å gjøre jobben din mer effektiv. Våre professorer har lang og solid erfaring fra industrien, og de gir deg gode verktøy du kan ta med deg tilbake i jobbhverdagen, sier Gulbrandsen.

Er dette noe for deg og din bedrift, se HBVs nettside
eller ta kontakt med Silja Sverreson Gulbrandsen: sg@hbv.no

KURSOVERSIKT:

Fundamentals of Systems Engineering med professor Alberto Sols:
Kurset fokuserer på prinsipper for å gjøre prosessene i bedriften mer effektive, i tillegg til å bestemme kundenes behov, hvordan skille mellom behov og løsninger, og hvordan oversette kundens krav til design spesifikasjoner. Kurset gir gode verktøy til å jobbe mer effektivt og redusere feilmarginene.
Kurs 1: Uke 36, 31. august – 4. september
Kurs 2: Uke 39, 21. – 25. september

Subsea Production Technology and Application med industriprofessor Sverre Corneliussen og industriprofessor Jon Thoresen:
Kurset er et grunnleggende kurs i Subsea, hvor vi har forelesere fra industrien med mange års erfaring. Dette kurset er nyttig for alle i en subseabedrift – enten du er økonom, ingeniør, jobber med personal eller kommunikasjon. Kurset dekker den grunnleggende forståelsen av hva subseaproduksjon er. Et glimrende kurs for nykommere i fagfeltet.
Uke 41, 5. – 9. oktober

Subsea Production Technical Safety med professor Kristin Falk:
Dette er et fag som i hovedsak handler om teknisk sikkerhet med en subseavinkling.
Uke 45, 02. – 6. november

Andre ukeskurs:
Uke 36: Systems Integration med professor Jonas Andersson
Uke 37: System Modelling and Analysis med professor Gerrit Muller
Uke 38: Systems Integration med professor Jonas Andersson
Uke 38: Knowledge Based Development med professor Aurilla Arntzen
Uke 39: Lean Product Development med professor Torgeir Welo