Kongsberg Summit 2015
Skrevet 16.09.15Under Kongsberg Summit 2015 vil blant andre administrerende direktør Rune Thoresen i FMC Technologies Subsea fortelle om sin plan for å løse den vanskelige situasjonen selskapet er inne i, og Mona Skaret fra Innovasjon Norge vil snakke om klyngene som omstillingsmotor.

Mona Skaret Kongsberg

Mona Skaret, direktør for vekstbedrifter og klynger i Innovasjon Norge. Foto: NCE SE.

Kongsberg Summit samler toppledere fra Norges viktigste og mest innovative bedrifter i kreativ dialog med toppolitikere og ledere fra embetsverk, virkemiddelapparat og akademia. I tillegg til det faglige, legger Kongsberg Summit vekt på å skape sosiale møteplasser og uformelle diskusjoner mellom deltakerne.

Program og påmelding

Konferansen består av tre sesjoner
Sesjon 1: Globale utfordringer
Sesjon 2: Innovasjon og re-industrialisering av Norge
Sesjon 3: Samfunn og næringsliv – hvordan møter vi fremtiden sammen?

– Norsk næringsliv trenger dette
Under lanseringen av Innovasjon Norges program ”Klyngene som omstillingsmotor” på Kongsberg sa Mona Skaret at Norge må bli gode på produktivitetsøkning.

– Det er lenge siden det har vært så høyt fokus på nyskapning som nå. Og det er viktig at nyskapningen også skjer i de etablerte selskapene. De beste klyngene har nå virkelig begynt å dele med hverandre. De tar tak i det de ser at virker og deler, sier Skaret. Hun er direktør for vekstbedrifter og klynger i Innovasjon Norge og skal snakke om klyngene som omstillingsmotor under Kongsberg Summit.

Rune Thoresen er ny administrerende direktør i FMC Kongsberg Subsea AS. Foto: FMC Technologies.
Rune Thoresen er administrerende direktør i FMC Kongsberg Subsea AS. Foto: FMC Technologies

Skal klare omstillingen med Norge som springbrett
Administrerende direktør Rune Thoresen i FMC Technologies Subsea leder sin bedrift gjennom en tøff omstilling i et fallende oljeprismarked.

– Vi skal klare omstillingen med Norge som springbrett, sier han. Under Kongsberg Summit forteller han om sin plan for å løse den vanskelige situasjonen bedriften er inne i.

Dette er bare noen av foredragsholderne under næringskonferansen som holdes på Krona under Teknologidagene.

Pris kr 3.490,- / 4.362,50 inkl. mva.
Konferanseavgiften dekker konferansen, lunsj og den tradisjonelle vrimlemiddagen. Eventuell overnatting kommer i tillegg.

Meld deg på her