Bitvis ny medlemsbedrift
Skrevet 07.01.16NCE Systems Engineering ønsker Bitvis AS velkommen som ny medlemsbedrift. Bitvis er et designsenter med spesiell kompetanse innen Embedded Software og FPGA.

Bedriften fokuserer på utviklingsmetodikk for bedre kvalitet og mer effektivitet. De jobber aktivt mot universitetsmiljøene i Norge for å få på plass grunnleggende kunnskaper spesielt innen FPGA (Field programmable gate array). Som lokal leverandør har de en sterk interesse for å beholde og videreutvikle norske kunnskapssentre.


Bitvis holder til i Asker. De er 16 ansatte og omsetter for circa 17 millioner. Hovedvekten av deres kundebase er på Kongsberg, i Horten, Sandvika, Fornebu og Oslo. Selskapet leverer tjenester til en rekke av medlemmene i Kongsbergklyngen innen space, forsvar og industri.

– Vi ønsker å bli en del av NCE Systems Engineering fordi vi vil ha et tettere samarbeid med selskapene i klyngen. I tillegg vil vi delta aktivt på kurs, samhandle og være teknologi- og kunnskapsleverandør, sier salgsdirektør William Braathen i Bitvis AS.

Les mer om Bitvis på bedriftens nettsider og i denne flyeren.