BildearkivForsideKontaktSitemapEngelskNorsk
NCE-SE.NO > Nyheter > Åpen dag hos Kongsbergindustrien

Nyheter

Åpen dag hos Kongsbergindustrien

Lørdag 8. november markerer Kongsbergindustrien sitt 200-årsjubileum med å invitere til ”Åpen dag” i Kongsberg Teknologipark og på Arsenalet.

Systems Engineering, 200-årsjubileum

En bredt sammensatt arrangementskomite inviterer til Åpen dag i Teknologiparken lørdag 8. november. Fra venstre: Willy Amundsen, Kongsberg Teknologipark, May-Linn Andersen, Dresser-Rand, Jostein Pedersen, NCE SE, Jeanette T. Ramsbacher, Devotek, Wegard Skistad, Kongsberg videregående skole, Ingunn Hæve, FMC Technologies, Willy Holdahl, GKN Aerospace, Wenche Andersen, Kongsbergskolen, Vidar Nysæther, K-Tech, Monica Johannsen, Kongsberg Gruppen, Frode Skistad, Kongsberg Teknologipark, Therese Sjøborg Skurdal, Kongsberg Automotive, Torkil Bjørnson, NCE SE og Berit Storfossene, Kongsberg Næringsforum. Foto: Kathrine Kirkevaag, NCE SE.


– Vi håper å gjenta suksessen fra 2010. Da kom det 2.500 interesserte for å få et innblikk i en mangfoldig og spennende teknologiindustri, sier Torkil Bjørnson, daglig leder i NCE Systems Engineering.

Besøk både Teknologiparken og Arsenalet
Håpet til en bredt sammensatt arrangementskomité er å slå rekordoppslutningen fra 2010.
– Vi har lagt opp til et spennende program med bedriftsbesøk både i Kongsberg Teknologipark og på Arsenalet. I tillegg vet vi at mange vil delta og heie frem lagene i den regionale finalen i FIRST Lego League. Den går av stabelen hos FMC Technologies i Midgard, sier Bjørnson.

Buss mellom Teknologiparken og Arsenalet
Forrige gang var det lagt opp til en rundtur i parken dels med buss og dels til fots, med innlagte stopp hos de ulike bedriftene. I jubileumsåret har arrangementskomiteen lagt opp til at publikum selv kan velge hvor de vil starte og slutte turen. Det blir satt opp buss som går i skytteltrafikk mellom Arsenalet og Teknologiparken.
– Dette er for at vi skal kunne ta imot flere besøkende og for at publikum selv kan velge hvilke bedrifter de vil besøke, forklarer Bjørnson som kan røpe at det allikevel kan lønne seg å få med seg det meste av tilbudene denne dagen.

Samarbeider med Kongsbergskolen om familiekonkurranse
– Sammen med Kongsbergskolen planlegger vi en Teknologiindustri-quiz med spennende premier. Skal du delta i denne familiekonkurransen, vil det helt klart lønne seg å få med seg flest mulig bedriftsbesøk, smiler Bjørnson hemmelighetsfullt.

Arrangementskomiteen håper interesserte setter av dagen allerede nå, og kommer tilbake med nærmere program for den åpne dagen i løpet av høsten.


 Utskriftsvennlig versjon
Skrevet 01.09.14