BildearkivForsideKontaktSitemapEngelskNorsk
NCE-SE.NO > Nyheter > Temamøte om datasikkerhet

Nyheter

Temamøte om datasikkerhet

27. november inviterer NCE Systems Engineering/Leverandørutviklingsprosjektet små og mellomstore bedrifter til temamøte om datasikkerhet. På programmet står Trussel 2014, Informasjonssikkerhet i en bedrift i næringsparken og Informasjonsutveksling med leverandørbedrifter.

Tid: Torsdag 27. november 2014 kl. 8.30 til 11.00
Sted: Rom D 101/102,Høyskolen i Buskerud og Vestfold/Campus Raumyr, Frogsvei 41, 3611 Kongsberg.
Påmelding innen mandag 24. november kl. 12.00 til prosjektleder Truls E. Moe.

Med økende globalisering og elektronisk samhandling oppstår nye utfordringer, og våre konkurrenter skyr ingen midler for å tilegne seg informasjon, kunnskap og teknologi. Dersom vi ikke er bevisst dette og er kjent med både trusler og muligheter, kan vi raskt bli utkonkurrert, både som næringslivsaktør, men også som nasjon. Informasjonsutveksling mellom bedrifter kan være en lekkasjekanal for teknologi og kunnskap. Vi vet at bevissthets-/kunnskapsnivået hos norske bedrifter generelt er for lavt på dette området og at uønskede aktører stadig finner nye måter og kanaler for å tilegne seg informasjon på. Det er spesielt to bransjer som er utsatt, nemlig forsvar- og olje/gass-industrien, men dette gjelder i realiteten alle som er involvert i verdikjedene i alle teknologibransjer.

Program:
1)    Velkommen v/ prosjektleder NCE SE/LUP Truls E. Moe

2)    Kort om NCE Systems Engineering v/ daglig leder Torkil Bjørnson

3)    Trussel 2014 – PST v/ Tom Hinrichsen

4)    Informasjonssikkerhet i en bedrift i næringsparken

5)    Informasjonsutveksling med Leverandørbedrifter

6)    Enkel lunsj ca kl. 10.30

 
Av hensyn til servering, må vi be om påmelding innen mandag 24. november kl. 12.00 til prosjektleder Leverandørutviklingsprosjektet Truls E. Moe truls.e.moe@nce-se.no.


 Utskriftsvennlig versjon
Skrevet 19.11.14