BildearkivForsideKontaktSitemapEngelskNorsk
NCE-SE.NO > Nyheter > Kongsberg Summit 6. og 7. november

Nyheter

Kongsberg Summit 6. og 7. november

Kongsberg Summit arrangeres torsdag 6. og fredag 7. november. Næringsminister Monica Mæland, Ap-leder Jonas Gahr Støre og NHO-direktør Kristin Skogen Lund kommer til næringskonferansen. Det er fremdeles mulig å melde seg på.

Kongsberg Summit, konferanse, industri

–  Blant foredragsholderne finner vi også Paul Collier professor ved University of Oxford og Ian Goldin, direktør ved Oxford´s Martin School. Professorene vil foredra om globale megatrender og hvordan lykkes i en verden i konstant endring, forteller prosjektleder Berit Storfossene i Kongsberg Næringsforum.

Konferansen markerer Kongsbergindustriens 200-års jubileum
Konferansen er delt inn i fire sesjoner med ulike temaer. Hovedtema er produktivitet.

– Det er fremdeles mulig å melde seg på til konferansen. I tillegg til et spennende program og foredragsholdere, marker vi 200-års jubileet til Kongsbergindustrien, og håper mange finner veien til Kongsberg Summit i jubelåret, sier Storfossene.

Kongsberg Summit er Norges viktigste møteplass for teknologi, næring og politikk, og går av stabelen i Kongsberg kino. Etter konferansen første dag, er det vrimlemiddag i Smeltehytta. Konferansen er en del av Teknologidagene og arrangeres av Kongsberg Næringsforum i samarbeid med NCE Systems Engineering, Norsk Industri, NHO Buskerud, LO, Kongsberg kommune og Kongsbergindustrien.

For program og påmelding, se kongsbergsummit.no


 Utskriftsvennlig versjon
Skrevet 30.10.14