Mobilisering til økt forskning og innovasjon
Skrevet 19.08.14Sett av 27. august fra kl 12-16. Da er det informasjonsmøte om finansiering av innovasjonsprosjekter i Kongsberg Teknologipark. Du kan også avklare din bedrifts prosjektidé.

Få innsikt i din bedrifts muligheter for finansiering av innovasjonsprosjekter hos Forskningsrådet, i Innovasjon Norge og EUs storsatsing Horisont2020.
Det fire timers informasjonsmøtet er for bedrifter i Kongsberg og omegn.

Forskningsrådet lyser ut 850 millioner kroner til innovasjonsprosjekter i næringslivet med frist 15. oktober. Det er den største utlysningen av innovasjonsprosjekter noen gang. Bak står blant annet programmene BIA, ENERGIX, PETROMAKS2 og MAROFF. – Vi ønsker å flagge vår rolle som samarbeidspartner for næringslivet, sier administrerende direktør i Forskningsrådet, Arvid Hallén. Les mer om dette i egen nyhetssak og på Forskningsrådets nettsider.

BIA-skissefrist er 3. september. Har du allerede en prosjektidé du ønsker tilbakemelding på, er dette en fin mulighet til å få snakket med representanter fra BIA-programmet.

Program for informasjonsmøtet:
12.15: 850 millioner kroner til innovasjonsprosjekter i næringslivet
12.45: To bedrifter fra regionen deler sine erfaringer
13.15: Minglepause
13.30: Kort informasjon om Innovasjon Norges tilbud til næringslivet, Horisont2020, Oslofjordfondet og NCE Systems Engineering
14.30: Speed-dating – mulighet for 10 min møte med Innovasjon Norge, Forskningsrådet, Horisont2020 og NCE SE for avklaring prosjektidé

Sted: Kongsberg Teknologipark
Pris: Gratis

Påmelding til Torkil Bjørnson, daglig leder i NCE SE, e-post torkil.bjornson@nce-se.no innen 22. august.